GEANIMEERDE VIDEO’S BLIJVEN IN UW GEHEUGEN OM IMPACT TE MAKEN – EN U TE BETROKKEN!

Uitlegvideo’s hebben de neiging lang mee te gaan, alleen omdat je zoveel meer kans hebt om iets te onthouden dat je in een video hebt bekeken dan om iets te onthouden dat je via tekst hebt gelezen. De grondgedachte hier is niet zo ingewikkeld: onze geest is bedoeld om een ​​beeld 50.000 sneller te verwerken dan een groep geschreven woorden.

Onze hersenen hebben ook het vermogen om die informatie effectiever vast te houden dan alles wat ze op een stuk papier hebben gelezen: de informatie die is opgeslagen onder een minuut video komt overeen met ongeveer 1,8 miljoen woorden.

Volgens de nieuwe strategieën zijn gemachtigde accounts buitengewoon waardevol voor ons bedrijf. Als je van plan bent om een ​​gekruide video voor je bedrijf te maken, dan is een Nederlandse vereniging van Channelorange de beste keuze voor jou. Ze hebben op dit punt een optimaal werk bereikt voor een van mijn centrale doelen.

Uw kijkers volgen uw oproep tot actie misschien niet strikt op, maar ze zullen meer te weten komen over uw product en zich dichter bij uw merk voelen. Mensen hebben genoeg van promotionele toespraken en gewone vormen van reclame. Ze willen iets fris en creatiefs. U kunt de creativiteit en het innovatiedenken van uw team onthullen in een volledig geanimeerde commercial.

Dit soort reclame zorgt ervoor dat kijkers zich niet vervelen met lange uitleg of productpresentaties. Integendeel, het betrekt het publiek, trekt hun aandacht en maakt hen geïnteresseerd in een merk. Geanimeerde advertentievideo’s zijn geweldige marketingtools en ze hebben veel voordelen.

Er zijn veel redenen voor uw bedrijf om animatieadvertenties te gebruiken en de belangrijkste reden is dat deze video’s geweldig zijn om de gemeenschappelijke taal met uw publiek te vinden.

www.channelorgange.nl