BETAALD PARKEERBEHEERSYSTEEM

Parkeren is nog nooit zo belangrijk geweest voor de wereld als nu. Twintig jaar geleden zou men het onwaarschijnlijk hebben geacht dat parkeren van vitaal belang zou zijn voor het bereiken van gewichtige doelen zoals het bestrijden van klimaatverandering of het bereiken van politieke gelijkheid. Maar met de mogelijkheden die steeds meer beschikbaar komen via slimme parkeerinnovaties, lijkt het waarschijnlijker dat slim parkeren kan helpen de wereld te redden.

Onderzoek wijst uit dat er dagelijks meer dan 1 miljoen vaten olie worden verbruikt bij het zoeken naar parkeerplaatsen. Meer dan 44% van de automobilisten vindt parkeren een stressvolle ervaring en de gemiddelde automobilist besteedt jaarlijks 4 dagen aan het zoeken naar parkeerplaatsen. Dit alles leidt tot onnodige congestie op wegen en uitputting van waardevol onroerend goed om meer parkeerplaatsen te bouwen. Het doet ook niets om de onverbiddelijke mars naar de opwarming van de aarde te vertragen.

City Smart Park is gelegen aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. Je kunt ook een plek reserveren via ParkMobile! Belangrijke voordelen van het parkeerbeheersysteem zijn ook de verhoogde veiligheid en beveiliging. Die aspecten van parkeren zijn essentieel. We weten allemaal dat autodiefstallen op veel parkeerterreinen een serieus probleem zijn.

Parkeermanagementsystemen zijn een essentieel onderdeel van het gehele parkeerproces voor zowel parkeerexploitanten als parkeergebruikers. Parkeerbeheer zonder parkeerbeheersysteem is tegenwoordig moeilijk en zelfs onmogelijk. Met een geavanceerd parkeerbeheersysteem heeft u veel plezier van uw parkeervoorziening en ziet u geweldige resultaten.

www.citysmartpark.nl

parkeren den haag